Slut med fasta kostnader*

– Betala bara när det kommer kunder till din butik

 Hos AutoUncle betalar du uteslutande för det du får.

Annonsering på AutoUncle

Få dina bilder visade på AutoUncles sökmotor. Du betalar bara när en kund klickar vidare från AutoUncle till din egen hemsida. Priserna gäller vid köp av det fulla paketet. Vid individuella lösningar kontakta oss.

Klickpris (CPC)
SEK  4,00  /klick
 AutoUncle Dashboard
Inkluderad
 AutoUncle Pris-widget
Inkluderad
   

Bytesbilmodul till din hemsida

Få värdefulla leads från din egen hemsida. Snabb och enkel installation. Priserna gäller vid köp av det fulla paketet. Vid individuella lösningar kontakta oss.

SEK  69,00  /lead

Gratis installation. Du kan möjligtvis behöva hjälp från din webbyrå.

Inklusive allt. Inga fasta avgifter.

Vi kikar gärna in. Kontakta oss och boka ett möte.

Vi är aldrig mer än ett samtal eller ett mail bort. Våra säljkonsulter svänger gärna förbi för ett snack utan förbindelser om möjligheter och demonstration av våra produkter.

Behöver du hjälp?

Vanliga frågor

Hur startar jag?

När du fyller i vårt formulär här på hemsidan kontaktar en av våra onboarding-konsuter dig. Härefter hjälper vi dig med att installera knappar och bytesbilmodulen på din hemsida. Samtidigt börjar vi visa dina bilar online på autouncle.se.

Normalt tar det cirka 2-3 arbetsdagar från att du fyller i formuläret här på sidan tills du är igång. Du betalar ingenting för installering och våra tekniker gör det som är tekniskt möjligt från vår sida. När allt är installerat på din hemsida kommer du att börja att betala för leads och klick.

Vad är ett lead?

Bytesbilmodulen kan installeras på många sätt beroende på dina önskningar om vilken information kunden ska tillhandahålla. När en potentiell kund har fyllt i fälten skickar vi ett mail till dig med hans/hennes information. Det kallar vi ett lead.

Du kan när som helst se en översikt över alla leads i din AU dashboard.

Förutom leads från din egen hemsida skickar vi också leads från Autouncle.se – dock endast för potentiella kunder i samband med visning av en av dina bilar.

Kan jag sätta ett tak på budgeten?

Om du vill kan du sätta ett månatligt maxbelopp för din användning hos AutoUncle. Det ger dig säkerhet för att du inte använder mer än vad du önskar och håller dig inom din marknadsföringsbudget.

Beroende på vilka produkter du har valt så slutar vi skicka trafik till din hemsida och avaktiverar bilbytesmodulen på din hemsida när du når ditt maxbelopp. När en ny månad börjar så aktiverar vi automatiskt dina produkter igen.

Vad är ett klick/CPC?

När du annonserar dina bilar på AutoUncle betalar du varje gång en användare klickar sig från AutoUncle till din egen hemsida för att se dina bilar. Du debiteras därmed cost-per-click (CPC), som på svenska kan översättas till betala-per-klick.

Klickar ingen på dina bilar så betalar du inte heller något för det.

EXKLUSIVT NYHETSBREV FÖR BILFÖRSÄLJARE

 

Få tips och tricks till att sälja fler bilar

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev med tips och tricks här