BILBYTESMODUL

Vill du sälja fler bilar?

Låt oss hjälpa dig att uppnå din fulla potential

Så fungerar bilbytesmodulen

* I enskilda fall kan det finnas för få bilar för att vi ska kunna visa ett säljpris – här rekommenderas kunden att kontakta dig för en värdering. Självklart skickas fortfarande ett mail med all din information.

När en användare har genomfört alla steg
får du ett mail och kan kontakta kunden!

Vi följer naturligtvis dataskyddsförordningen, GDPR och AutoUncle samlar alla uppgifter om kund och bil i vår Leadbox. Du får ett mail med en länk så att du lätt kan få tag i alla uppgifter.

Systemet kan också integreras via webbtjänster till flera olika CRM-system. Via vår dashboard kan du få en samlad översikt över dina ärenden.

tradein-arrowdown

Exempel från en av våra många handlare:

Prova bilbytesmodulen

Fyll i info från en bil och se vad den är värd.

Håll ett öga på hur just din butik och modulen presterar

Du har alltid möjlighet att lätt följa ditt företags framsteg via vår ledningsrapport. Ledningsrapporten ger dig möjligheten att se de vanligaste bilbytena, antal leads, anledningen till varför de inte har handlat hos dig, hur många som är intresserade av en finansiering och mycket mer

Anpassa värderingen efter dina önskningar

Genom vår AU Dashboard kan du snabbt och lätt sätta upp en eller flera regler för hur bytespriset ska visas på enskilda modeller, årgångar m.m.

Vår AU Dashboard gör det lätt för dig att anpassa inbytespriset så det passar till ert/era företag. Önskar du/ni t.ex. fler Skoda Fabia under en viss period har ni möjlighet för att sätta er modul till att bjuda högre på dessa modeller.

En modul. Oändliga möjligheter.

Fungerar på alla hemsidor

Bilbytesmodulen kan installeras på alla hemsidor. Du ska endast lägga till ett javascript och en kod där du vill ha en värderingsknapp.

 

Responsiv – Fungerar på mobiler, tablets och desktop

Bytesbilmodulen är “responsiv” och anpassar sig automatiskt till alla plattformar.

Kan integreras överallt på din hemsida

Du kan installera modulen på dina sidor med begagnade bilar eller eller så kan du göra en  “värderingssida” med kompletterande text om din butik.

 

Bestäm vad kunden ska uppge

Som utgångspunkt ska kunden uppge namn, telefonnummer och e-post för att få en värdering. Du kan också fråga om förväntningar om hans/hennes bils värde.

 

Låt kunderna välja den bil de är intresserade av

Modulen kan konfigureras så den visar en lista med alla dina bilar och ger potentiella kunder möjlighet för att välja just den bilen som de är intresserade av. På så sätt får du mer kvalificerade leads.

Gör som nästan 400 bilhandlare.

Utvalda svenska referenser. Varje dag tillkommer nya bilhandlare!

Vill du också gärna sälja fler bilar?

Fyll då i nedan formulär och så tar vi ett samtal utan förpliktelser om hur det är att vara digital bilhandlare och bygga broar mellan dig och dina bilköpare online.

    EXKLUSIVT NYHETSBREV FÖR ALLA BILFÖRSÄLJARE

     

    Få tips och tricks till att sälja fler bilar

    Anmäl dig till vårt nyhetsbrev med tips och tricks här